24 Marca 2023 00:46
Translator
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Suchy
02.03.2023 14:45
Czy wie kto? gdzie mo?na kupi? wa?ek startera?

adam_r100gs
15.02.2023 19:22
kondzio, ale na takie pytanie to Ci odpowie fachura od szlifów - czy cylinder wyda i na który szlif. A cz??ci jest na rynku zatrz?sienie, tylko niech koledzy polec? producentów i czego unika?.

kondzio
11.02.2023 11:02
witam chcialbym sie dowiedziec planuje remont silnika junak m10 jakies namiary sklepu gdzie moge kupic czesci? na co trzeba zwazyc uwage czy lepiej jest kupic nowy cylinder z tlokiem czy zrobic szli

zdzicho
04.02.2023 07:24
Zale?y z których roczników ramy

zbyszek
29.01.2023 20:07
Witam mam pytanie czy junak rama M7 m10 ró?ni? si? od siebie

Suchy
30.11.2022 19:28
Ma kto? ,,Automobilist?" 11/2018? Pomo?ecie jednym artyku?em?

grzebacz
14.10.2022 23:22
panie i panowie posiada ktos czesci do Douglasa mk V? oraz czesci potrzebne do HD model DL

sajmon
06.09.2022 11:14
Hej, szukam kogo? kto ma wózek boczny wb1.Chodzi mi o to, aby obejrze? taki sprz?t na ?ywo ewentualnie jakie? fotki.Mam taki wózek, ale nie kompletny i chodzi mi o szczegó?y

Archiwum shoutboksa
Language Switcher
Przetłumacz stronę

Zobacz temat
SFM Junak » Ogólny » Ró?ne
 Drukuj temat
Co sadzicie?
Michal_1606
Witam.
Zastanawiam si? nad ta oferta https://sprzedaje...nr62427420
Co sadzicie czy warto?
Pozdrawiam.

Junaktemple
Jest papier?
''s?abo?? jest wielka, a si?a jest niczym. W chwili narodzin cz?owiek jest s?aby i wiotki, w chwili ?mierci - twardy i sztywny. Gdy drzewo ro?nie, jest delikatne i ?amliwe, kiedy usycha i marnieje,umiera. Twardo?? i si?a to towarzysze ?mierci. Gi?tko?? i s?abo?? s? przejawami ?ycia. To, co zatwardzia?e, nigdy nie wygrywa.''
Stalker, A. Tarkowsky

Michal_1606
Nie wiem, b?d? dzwoni? w poniedzia?ek o wi?cej informacji.

Junaktemple
Od tego trzeba zaczac.
Brak papieru determinuje sprawe.
Pomijam oczywiscie fakt ze bedzie trzeba jeszcze zainwestowac czworke/piatke w brakujace czesci...
Junaktemple
''s?abo?? jest wielka, a si?a jest niczym. W chwili narodzin cz?owiek jest s?aby i wiotki, w chwili ?mierci - twardy i sztywny. Gdy drzewo ro?nie, jest delikatne i ?amliwe, kiedy usycha i marnieje,umiera. Twardo?? i si?a to towarzysze ?mierci. Gi?tko?? i s?abo?? s? przejawami ?ycia. To, co zatwardzia?e, nigdy nie wygrywa.''
Stalker, A. Tarkowsky

Tomek Sz
Nie ma oryginalnego zawieszenia (przód i ty?), siedzenia, kierownicy, wydechu, pr?dnicy, spolerowane dekle, jakie? przeróbki w magistrali olejowej, inny gaznik, co? dziwnego z b?otnikami porobione. To co pierwsze si? rzuca w oczy, d?uga droga do orygina?u.

Michal_1606
Wlasnie oto mi chodzilo ?eby?cie jako bardziej do?wiadczeni napisali mi ile rzeczy jest nie org.to czyli nie jest wart tych pieniedzy?

Po??czony z 20.09.2020 10:39:
A co my?licie na temat tego wi?niowego ? https://www.otomo...Etan.html?
Edytowane przez Michal_1606 dnia 20.09.2020 10:39

Tomek Sz
Wygl?da jakby silnik by? w?o?ony na tzw. sztuk?. Te? sporo do uzupe?nienia. Na pewno bez papierów, co do tych cen to nie mam zdania, je?li ludzie b?d? to kupowa?...to takie b?d?.
Mo?e ten:
https://www.otomo...llery-open
Ale s?abe zdj?cia ?eby co? powiedzie?.

Michal_1606
Szukam m10 i max do 9tys.

Tomek Sz
Zakup max 9 tys, a co potem?

Michal_1606
A potem b?dzie remont. Gotowy mnie nie interesuje.

Adam M
A w jakich cenach chodza gotowe?

Michal_1606
No ceny s? ró?ne od 20 do 30 tys.

rafi555
Pytanie jaki ma by? i do czego. Bo jak tylko do tego ?e ma by? do kolekcji to ka?dy si? nada. Z tymi do jazdy mo?e by? ró?nie bo jeszcze kilka lat temu za 12-18 tys kupowa?o si? zrobionego na tip top a teraz w tej samej cenie gruza od handlarza ma?o tego teraz s? tylko odmalowane za nawet 30 tys. Najtaniej wychodzi oczywi?cie sk?ada? z cz??ci ja tak robi? i ju? mi niewiele brakuje (prawd? mówi?c czasu i cz??ci) ale takie sk?adanie trwa kilka lat i trzeba mie? jaki? wzór jak powinien wygl?da? motocykl o takim numerze ramy jaki mamy. A jeszcze jest opcja ?eby kupi? tanio zrobi? i drogo sprzeda? Smile taki numer nie przejdzie.

Michal_1606
Musi by? do weekendowych przeja?d?ek i jak go zrobi? to nie b?dzie do sprzedania

Przejdź do forum:

18,078,561 unikalne wizyty