Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
XI Wildszwajnisko Grupy Motocyklowej Wild Junak w Herreden (D) - 09.-11.09.2016.
|
|
fabian harz |
Dodany dnia 15.08.2016 00:20
|
![]() U¿ytkownik Postów: 227 Data rejestracji: 25.02.2010 |
XI Wildszwajnisko Grupy Motocyklowej Wild Junak 2016. (gdyby ktos nie wiedzial, niebieskie teksty sa podlinkowane - klik na nie prowadzi do strony internetowej) Organizator: Motorrad-Gruppe Wild Junak Data: 09.-11.09.2016 Miejsce: Forst-Farm w Nordhausen-Herreden Zameldowania na forum, albo u organizatora Christofa Fabiana (Gurskiego ) w prywatnej wiadomosci (PW) tel. komórkowy: z zagranicy: 0049, albo +49 172 56 73 469 z Niemiec: 0172 56 73 469 (najlepiej wieczorem) Nocleg albo we wlasnym zakresie (auto, namiot, przyczepa campingowa), albo w stodole na sianie. Wyzywienie na miejscu. Ceny (z roku 2015, ale nie powinny sie za bardzo róznic) sa narazie tutaj, chyba, ze cos zostanie jeszcze inaczej ustalone. Rezerwacja bezposrednio u Diany. tel. stacjonarny z zagranicy: 0049-3631-97 34 55 z Niemiec: 03631-97 34 55 e-mail: Sprawy finansowe beda regulowane jak zwykle indywidualnie na miejscu. Mimo to byloby lepiej, gdyby chetni do uczestnictwa w zlocie wczesniej sie tutaj zameldowali, aby Diana Forst, gospodyni Forst-Farm lepiej mogla skalkulowac ilosc potrzebnej zywnosci. Adres: Forst-Farm Hochstedter Strasse 65 99734 Nordhausen - Herreden Mapa - polozenie. Na mapie Googla miejsce jest blednie zaznaczone - Forst-Farm znajduje sie po przeciwnej stronie szosy, czyli wyjezdzajac z Herreden po LEWEJ stronie. Podjezdza sie kawalek podjazdem pod góre, przejezdza przez duza brame i jedzie dalej ta droga az do pierwszego budynku po lewej stronie. Tam jest gospoda, gospodyni objektu Diana Forst i uczestnicy zlotu (chyba, ze sie jest pierwszym). Dojazdy do Herreden: 1. z kierunku Szczecin 2. z kierunku Poznan 3. z kierunku Wroclaw Dalsze informacje nastapia sukcesywnie w miare ich docierania do mnie. Junak to pretekst , zeby spotkac fajnych ludzi...zreszta, to niewazne co sie ma miedzy nogami.
Warsztat, czesci, holowanie, ciepla micha, kimanko, znaczek na pamiatke, uscisk przyjacielskiej dloni. |
|
|
Zibi59 |
Dodany dnia 15.08.2016 11:55
|
![]() U¿ytkownik Postów: 1099 Data rejestracji: 03.02.2011 |
W tym czasie będę 40 km za Braunschwaigiem ,niestety autem,chętnie Was odwiedzę -jeśli można ![]() JUNAK + pelny bak= WOLNOŚĆ
![]() |
|
|
Stary-WSK-arz |
Dodany dnia 15.08.2016 15:55
|
![]() U¿ytkownik Postów: 80 Data rejestracji: 24.04.2010 |
chętnie Was odwiedzę -jeśli można Wiesz Zibi59 Fabian ma miekkie serce (!!!) i napewno ci pozwoli nas odwiedzis ( bo on inaczej nie moze haha) Ja jednak jako znak rozpoznawczy proponowal bym przynajmniej kluczyk Junaka ktory bedziesz trzymal w rece oczywiscie lewa w gore. Pozdrowionka Stary-WSK-arz (przyjezdzaj chlopie smialo) |
|
|
Zibi59 |
Dodany dnia 15.08.2016 20:39
|
![]() U¿ytkownik Postów: 1099 Data rejestracji: 03.02.2011 |
Stary-WSK-arz napisał(a): chętnie Was odwiedzę -jeśli można Wiesz Zibi59 Ja jednak jako znak rozpoznawczy proponowal bym przynajmniej kluczyk Junaka ktory bedziesz trzymal w rece oczywiscie lewa w gore. Pozdrowionka Stary-WSK-arz (przyjezdzaj chlopie smialo) Jako zagorzały miłośnik tego sprzęta nawet w aucie nie rozstaje się z symbolem Junaka ![]() ![]() JUNAK + pelny bak= WOLNOŚĆ
![]() |
|
|
Stary-WSK-arz |
Dodany dnia 15.08.2016 23:19
|
Jako zagorzały miłośnik tego sprzęta nawet w aucie nie rozstaje się z symbolem Junaka Czyli OK. biore to na siebie mozesz przyjechac (hahahahaha) i wachac spaliny jakiegos Junaka bo i z Braunschweigu beda do nas kamraci jechali. Pozdrowionka Stary-WSK-arz. I ja ciesze sie juz na spotkanie A tak na serio otwieram dopisywajke jaka sibie kamrat Fabian dla ogolnej logistyki i zaopatzrenia zyczyl jest niniejszym otwarta 1. Fabian 2. Stary-WSK-arz 3. Zibi59 4. 5. 6. |
|
|
MichalDE |
Dodany dnia 16.08.2016 07:03
|
![]() U¿ytkownik Postów: 90 Data rejestracji: 18.02.2015 |
1. Fabian 2. Stary-WSK-arz 3. Zibi59 4. MichalDE 5. 6. |
|
|
mirasio |
Dodany dnia 16.08.2016 15:07
|
![]() U¿ytkownik Postów: 266 Data rejestracji: 03.06.2010 |
Z przykrością muszę stwierdzić ,że w tym roku zlot musi się odbyć bez Mirasiów. 11 września wracamy ze słonecznej Chorwacji,ale pozdrawiamy organizatorów i wszystkich uczestników zlotu,oraz uroczą gospodynię Dianę. Aby pogoda dopisała... Jazda motocyklem jest najprzyjemniejsz? rzecz? jak? cz?owiek mo?e robi? w ubraniu.
![]() |
|
|
micho |
Dodany dnia 19.08.2016 10:04
|
![]() U¿ytkownik Postów: 87 Data rejestracji: 30.07.2012 |
Nikt Ci w to nie uwierzy. Pewnie ze szpadlem przekopujesz okolicę w poszukiwaniu złotego pociągu ![]() 1. Fabian 2. Stary-WSK-arz 3. Zibi59 4. MichalDE 5. Micho + firanka |
|
|
fabian harz |
Dodany dnia 21.08.2016 00:04
|
micho napisał(a): Nikt Ci w to nie uwierzy. Pewnie ze szpadlem przekopujesz okolicę w poszukiwaniu złotego pociągu ![]() 1. Fabian 2. Stary-WSK-arz 3. Zibi59 4. MichalDE 5. Micho + firanka 6. Michal J. Połączony z 26.08.2016 22:24: Witam, na stronie Diany jest drone przesuniecie czasowe, ale prosze przyjerzdzac w piatek 09.-11.2016 http://www.forst-...taltungen/ W tej chwili ma 24 zgloszenia. Pozdrowienia Fabian P.S. Prosze o krotkie zawiadomienie, zebysmy jak w zeszlym roku hoddogow wzdluz nie cieli :-) Edytowane przez fabian harz dnia 26.08.2016 22:24 Junak to pretekst , zeby spotkac fajnych ludzi...zreszta, to niewazne co sie ma miedzy nogami.
Warsztat, czesci, holowanie, ciepla micha, kimanko, znaczek na pamiatke, uscisk przyjacielskiej dloni. |
|
|
Stary-WSK-arz |
Dodany dnia 07.09.2016 16:19
|
Luuuuudzieeeee.......... Dziki......... Halooooooooooooo..!!!!!!!!! Juz w Piatek sie w Herreden spotykamy, co wy na to. ???????? Kto jeszcze ??????? Ja sie ciesze na sptkanie z wami Stary-WSK-arz |
|
|
Krzysztof54 |
Dodany dnia 07.09.2016 19:05
|
![]() U¿ytkownik Postów: 1608 Data rejestracji: 19.02.2010 |
Witka. Teoretycznie jutro po południu mamy zamiar, Muzyk i ja, wystartować z Księżyca w stronę Wrocławia. Tam przewidujemy nocleg i rano w piątek na Farmę. Gdzieś po drodze może spotkamy Zadziora, któren swoim żółtym Busem będzie jechał. Pozdr Połączony z 13.09.2016 20:09: Jak zwykle było zajebiście ![]() ![]() ![]() Fabian , dzięki wielkie, że jeszcze Ci się chce ! Po przepięknej nocy na Wrocławskim Rynku nocleg mieliśmy z Muzykiem w pierdlu, ale uciekliśmy i na mięsko z browarem dotarliśmy do Herreden. A w dodatku sponsor Andreas ![]() ![]() ![]() ![]() Fajny objazd do Muzeum Kopalni Srebra, gdzie Zadzior kombinował, jak przejąć rodzinny biznes z Właścicielką rodzoną nad ... Śniardwami ![]() ![]() Powrót standardowy ![]() ![]() ![]() Żabi skok do Warszawy, ledwie 860 km i na noc lądowaliśmy w ciepłych łóżeczkach ![]() ![]() Dzięki wszystkim uczestnikom za spotkanie ! Pozdr Edytowane przez Krzysztof54 dnia 13.09.2016 20:09 K54
Warszawa, warstacik, części, holowanie ![]() |
|
|
duell99 |
Dodany dnia 13.09.2016 20:24
|
![]() U¿ytkownik Postów: 1350 Data rejestracji: 28.07.2011 |
żałuję że co roku to spotkanie wypada w terminie bazarku w łodzi na którym muuuuszę być .... . Obiecuję że jak termin ulegnie zmianie to od razu się w Harzu melduję . |
|
|
Vicia |
Dodany dnia 17.09.2016 21:31
|
![]() U¿ytkownik Postów: 1056 Data rejestracji: 11.04.2012 |
no mi nie dane było zaszczycic was moja osoba los splatal mi figla no cóz moze w roku nastepnym nie obiecuje...
Junak M10,Jawa TS 350,SHL M11,WFM M06,WSK 125,Panonia Tlf 250,VWgolf I cabrio 79"/
|
|
|
fabian harz |
Dodany dnia 12.10.2016 22:43
|
Witam, Chlopaki ale przezylem szok! Na zlocie pozyczylem Rafalowi glowice. Rafal z Mariuszem wieczorkiem w piatek przezbroili z jego glowicy osprzet (prowadnica jezdzila razem z zaworem) i Rafal mogl pojezdzic w Harcu i dojechac do domu. Co prawda moja glowica byla po regeneracji tzn nowe zawory i prowadnice , ale poza tym - gola w pysk. Rafal przyslal mi moja glowice ze trzy tygodnie temu, ale jej nie odpakowywalem. Dzisiaj wzialem sie za porzadki i szok!!! Glowica kompletna z chromowanymi dodatkami, trzymacze, zaslepki, srubeczki, szpileczki, nakreteczki i uszczelki - nowka nie smigana, -zaworki swiecace, nowe sprezyny, pachnaca fabryka. Az mi glupio ze wczesniej nie otworzylem i podziekowalem. ![]() Czynie to niniejszym. Rafal wielkie dzieki i naprawde sie nie spodziewalem takiego prezentu. Pozdrowienia i oby wiecej takich niespodzianek w naszych kregach. Fabian Połączony z 26.06.2017 23:56: Witam, przypominam o spotkaniu w Harcu. W celu ocenienia potrzeb zaopatrzenia prosze o zgloszenie na priva. Wazne ilosc osob i sposob zakwaterowania. W chwili obecnej sa jeszcze pokoje. Zgodnie z tradycja jubileuszowego spotkania postanowilem zrobic losowanie wsrod uczestnikow paru atrakcyjnych nagrod. Glowna nagroda bedzie kultowy zabytkowy Motorower znanej firmy ROMET. Sprobuje dolaczyc wzor blachy ktora bedzie pamiatka z tegorocznego spotkania. Pozdrowienia z Harcu Fabian P.S. Harc slynie ze spotkan czarownic, cos jak smok wawelski pod Wawelem. ![]() Edytowane przez fabian harz dnia 26.06.2017 23:56 Junak to pretekst , zeby spotkac fajnych ludzi...zreszta, to niewazne co sie ma miedzy nogami.
|
|
mirasio |
Dodany dnia 28.06.2017 19:59
|
![]() U¿ytkownik Postów: 266 Data rejestracji: 03.06.2010 |
Fabianie Drogi PRZYJACIELU. W tamtym roku niestety Mirasi nie było,ale w tym roku nie odpuścimy!! Zamów proszę 2 pokoje jeżeli jeszcze są tak jak piszesz.Z góry dziękuję,a Twoją dobroć wynagrodzimy naszą obecnością w Harcu. ![]() Jazda motocyklem jest najprzyjemniejsz? rzecz? jak? cz?owiek mo?e robi? w ubraniu.
![]() |
|
|
rafi555 |
Dodany dnia 28.06.2017 22:36
|
![]() U¿ytkownik Postów: 726 Data rejestracji: 22.09.2014 |
Jaki model rometa można wygrać? |
|
|
Stary-WSK-arz |
Dodany dnia 28.06.2017 23:07
|
Hallo rafi555 - Darowanemu koniowi ........... |
|
|
rafi555 |
Dodany dnia 29.06.2017 09:54
|
![]() U¿ytkownik Postów: 726 Data rejestracji: 22.09.2014 |
Wiem, czysta ciekawość romeciarza ![]() |
|
|
Stary-WSK-arz |
Dodany dnia 29.06.2017 10:20
|
A i ja mam cos podobnego ale przypuszczam o wiele starsze: "Neckermann Condor" w oryginale, jeszcze niedotykany czyli nasz poczciwy stary (szary) Komarek na pedaly. Znalazlem tutaj na jednym z bazarow w poblizu. Stary-WSK-arz |
|
|
fabian harz |
Dodany dnia 01.07.2017 00:39
|
Witam, pare dni mialem compa w naprawie. Jezeli chodzi o Rometa to zostanie to niespodzianka. Nie jest to Neckerman, do Neckermana mam tylko dowod i zbiornik. Powoli wszystkie punkty programu zaczynaja ustawiac sie w jedna calosc. Bedzie mozliwosc dodatkowego zakwaterowania w pobliskim Hotelu. Z Diana organizujemy service wiec nikt nie bedzie musial jezdzic na podwojnym gazie. Mam taki pomysl, zeby uczestnicy przywiezi jakies drobiazgi zapakowane jako prezenciki. Tym samym wzbogacimy losowanie w sobotni wieczor. Ja sponsoruje te spotkanie sam , wiec mam ograniczona ilosc fantow. Krotko mowiac jezeli ktos ma jakiegos smartfona, rolexa, laptopa, gaznik amala, iskrownik od Jacka, dlugopis, czekolade, butelke soku, zabawke z lat dzieciecych czy inny drobiazg ktorego nie potrzebuje, to prosze zapakowac i przywiesc. To taka tradycja w tych okolicach. Po losowaniu nastepuje zazwaczaj druga faza wymiany podarkow miedzy szczesliwcami, tak ze kazdy ma szanse zostac w pelni zadowolony. Program ramowy: Piatek przyjazd - wieczorem niespodzianka po raz pierwszy ( jest w trakcie organizowania) Sobota wyjazd 10 do najpozniej 14 Najdluzszy most wiszacy na swiecie - buduja dodatkowe parkingi bo sie dopchac nie mozna, w narodowym parku przyrody obok zapory wodnej , o 15,30 wyjazd do Manufaktury Whisky samochodami i rownolegle druga wycieczka do ( w trakcie organizacji) Po kolacji spotkanie z ciekawymi ludzmi ( oczywiscie naszymi) Ja juz sie ciesze na wasze pysie. Pozdrowienia Fabian ![]() Junak to pretekst , zeby spotkac fajnych ludzi...zreszta, to niewazne co sie ma miedzy nogami.
|
Strona 1 z 2: 12
Przejd¼ do forum: |