29 Maja 2023 13:56
Losowa Fotka
Translator
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Tomek Sz
26.03.2023 09:38
Najpewniej w Mikronku.

Suchy
02.03.2023 14:45
Czy wie kto? gdzie mo?na kupi? wa?ek startera?

adam_r100gs
15.02.2023 19:22
kondzio, ale na takie pytanie to Ci odpowie fachura od szlifów - czy cylinder wyda i na który szlif. A cz??ci jest na rynku zatrz?sienie, tylko niech koledzy polec? producentów i czego unika?.

kondzio
11.02.2023 11:02
witam chcialbym sie dowiedziec planuje remont silnika junak m10 jakies namiary sklepu gdzie moge kupic czesci? na co trzeba zwazyc uwage czy lepiej jest kupic nowy cylinder z tlokiem czy zrobic szli

zdzicho
04.02.2023 07:24
Zale?y z których roczników ramy

zbyszek
29.01.2023 20:07
Witam mam pytanie czy junak rama M7 m10 ró?ni? si? od siebie

Suchy
30.11.2022 19:28
Ma kto? ,,Automobilist?" 11/2018? Pomo?ecie jednym artyku?em?

grzebacz
14.10.2022 23:22
panie i panowie posiada ktos czesci do Douglasa mk V? oraz czesci potrzebne do HD model DL

Archiwum shoutboksa
Language Switcher
Przetłumacz stronę

Zobacz temat
SFM Junak » Ogólny » Ró?ne
 Drukuj temat
Junak w filmach i ksi??kach PRL
Tomek Sz
Który z nas m?drali dosta? Junaka w r?ce i od razu zrobi? z niego szwajcarski zegarek? Troch? rozwagi ?eby za du?o cz??ci nie napsu?, uporu i kiedy? zacznie Ci ?miga?. Nikomu nie dawaj ?eby si? za Ciebie i Twoje pieni?dze uczy? tego co sam powiniene? jako Junakowiec wiedzie?.

Vicia
rafi555 napisa?(a):

ale wtedy strac? ca?? przyjemno?? z naprawianiaSad (i kas?-liczy si? TYLKO junak)

w ko?cu staniesz na takim etapie ?e troche podro?niesz pojawi sie zona dziecko i wtedy zastanowisz sie "czy to wszystko co robi?em z Junakami mia?o jakikolwiek sens"
ja tez jak mia?em swojego "?acha" bo teraz to tylko tak mozna nazwa? zchoperzonego junaka ?ACH wiecznie co? sie psu?o wiecznie co? sie urywa?o a zeby gnoja mo?na by?o odpali? to juz by?a magia.w jednym motocyklu siedzia?o mo?e z pi?? ró?nych innych i jak to mia?o chodzi?.wychodzi?o na to ze dwa dni paprania by mo?y 15 minut popyrka? a? w ko?cu da?em se spokój i tego swojego choperka wywioz?em do babcinej szopy na skraju wsi zadekowa?em s?om? i poszed? w zapomnienie na kilka lat.
Pfft pózniej pojawi?a sie moja kochana ?ona Pfft pózniej niewiadomo sk?dPfft pojawi? sie m?ody.i tak jakos zmieni?y sie piorytety.jazda s motor nadal sta? w szopie. którego? razu przez przypadkem trafi?em na forum tu siedzia?em ogl?da?em zdjecia innych czyta?em Tuning mnie nie interesowa? tylko gara? fabryczny a? w ko?cu pojecha?em do szopy z zamiarem juz skompletowania orgina?a.To wtedy po zdjeciu s?omy folii szmat i wie czego jeszcze ukaza? sie ?ach w okaza?o?ci. noi teraz sytuacja rodzinna sie stabilizuje wiec sie robi jak katalog czesci przykaza? Na ORG.
pozdrogg36

Po??czony z 15.02.2017 21:33:
o a trupa ogl?dajcie w moim awatarze gg36
Edytowane przez Vicia dnia 15.02.2017 21:33
Junak M10,Jawa TS 350,SHL M11,WFM M06,WSK 125,Panonia Tlf 250,VWgolf I cabrio 79"/

Tomek Sz
Krzysztof54 napisa?(a):

Je?li to co powy?ej mówisz dla jaj to GrinGrinGrin
Ale je?li powa?nie, to meldujesz si? na Ksi??ycu w tempie kosmicznym na prostowanie kr?gos?upa i resocjalizacj? !!!
K54

Takich propozycji sie nie odrzuca!

rafi555
kiedy? odwiedz?i zobacz? te bezawaryjne junaki Smile

Czarek
Tomek Sz napisa?(a):

Który z nas m?drali dosta? Junaka w r?ce i od razu zrobi? z niego szwajcarski zegarek? Troch? rozwagi ?eby za du?o cz??ci nie napsu?, uporu i kiedy? zacznie Ci ?miga?. Nikomu nie dawaj ?eby si? za Ciebie i Twoje pieni?dze uczy? tego co sam powiniene? jako Junakowiec wiedzie?.

Tomek, zmie? mechanika powinno by? w " " bardziej chodzi?o mi
we? do r?ki serwisówk?, instrukcje, a w dzisiejszych czasach
fora ró?norakie i poznaj Junaka dok?adnie.
Od dawna wiadomo, ?e Junak nie lubi kompromisów
je?li chodzi o sk?adanie i odrzuca przeszczepy (wi?kszo?? :-))))
Taka rada jeszcze dla pocz?tkuj?cych, nie zniech?cajcie si?
Junak b?dzie Was sprawdza? i eliminuje s?abszych psychicznie
ale jak mu poka?ecie, ?e Wam na nim zale?y, ?e dajecie mu najlepsze
cz??ci i czasmi dostanie buziaka w rur? wydechow? b?dzie s?u?y?
d?ugo i bezawaryjnie !!!

Czarek.

http://czarekmotocykle.republika.pl/
Siostra
Czarek napisa?(a):

Tomek Sz napisa?(a):

Tomek, zmie? mechanika powinno by? w " " bardziej chodzi?o mi
we? do r?ki serwisówk?, instrukcje, a w dzisiejszych czasach
fora ró?norakie i poznaj Junaka dok?adnie.
Od dawna wiadomo, ?e Junak nie lubi kompromisów
je?li chodzi o sk?adanie i odrzuca przeszczepy (wi?kszo?? :-))))
Taka rada jeszcze dla pocz?tkuj?cych, nie zniech?cajcie si?
Junak b?dzie Was sprawdza? i eliminuje s?abszych psychicznie
ale jak mu poka?ecie, ?e Wam na nim zale?y, ?e dajecie mu najlepsze
cz??ci i czasmi dostanie buziaka w rur? wydechow? b?dzie s?u?y?
d?ugo i bezawaryjnie !!!

Czarek.

Powiadasz Bracie? Grin

Krzysztof54
Siostra napisa?(a): ... nie zniech?cajcie si?, Junak b?dzie Was sprawdza? i eliminuje s?abszych psychicznie
ale jak ... czasmi dostanie buziaka w rur? wydechow? b?dzie s?u?y? d?ugo i bezawaryjnie !!!
Czarek.
Powiadasz Bracie? Grin

Siostro, podpisuj? si? wszystkimi ko?czynami pod radami Czarka !
A szczególnie ma racj? z tymi buziakami ....
To robi cuda, Siostro GrinGrinGrin
Pozdr
K54
Warszawa, warstacik, cz??ci, holowanie Smile

www.yalo.eu
Czarek

Powiadasz Bracie? Grin

Znam go troszk? od ponad 20 lat.

Czarek.

geosmol
I jeszcze trzeba z Nim pogada? ja tak robi? i pomaga, a jak pili?my wódk? w garage razem z Junakiem to pierwszy kieliszek do baku poszed? i chyba Mu si? to spodoba?o bo bezawaryjnie mnie wozi gg36
Junak M-10 '62 z wózkiem bocznymGrin
Junak M-10 '63
WFM M-06 '62

ropsonn
geosmol napisa?(a):

I jeszcze trzeba z Nim pogada? ja tak robi? i pomaga, a jak pili?my wódk? w garage razem z Junakiem to pierwszy kieliszek do baku poszed? i chyba Mu si? to spodoba?o bo bezaw
aryjnie mnie wozi gg36

Tomek Sz
geosmol napisa?(a):

I jeszcze trzeba z Nim pogada? ja tak robi? i pomaga, a jak pili?my wódk? w garage razem z Junakiem to pierwszy kieliszek do baku poszed? i chyba Mu si? to spodoba?o bo bezawaryjnie mnie wozi gg36

?eby mu si? za bardzo nie spodoba?o, bo cho? policja nie przyk?ada alkomatu do wydechu, to wiadomo, ?e Junak sam si? prowadzi. Ja i mój Junak lubimy si? upapra? w b?ocie i lata? po nieubitym gruncie. Nie ca?ujemy si? Smile

ropsonn
Ja jak swojemu do baku nalalem ogniste wody to odmówi? wspó?pracy a nast?pnego dnia mia?em pe?ne r?ce roboty hi hi hi

geosmol
ropsonn on po prostu mia? kaca i dla tego odmówi? wspó?pracy Grin
Junak M-10 '63
WFM M-06 '62

ropsonn
Najgorsze jest to ?e czasami nie ma z kim wypi?, kiedy? przydawalo si? lusterko, ale w gara?ach,piwnicach itp. Rzadko si? zdarza piwko

geosmol
Takie czasy. Kiedy? nie by?o co wypi? albo nie by?o komu pój?? po nast?pn? a teraz nie ma z kim bo ka?dy samochodem albo niemog?cy lub inna wymówka gg36
Junak M-10 '63
WFM M-06 '62

mprojekt
rafi555 napisa?(a):

merh napisa?(a):

Twoje s?owao awaryjnosci to na powa?nie?!

... i co? co mnie n?ka do dzi? ODKR?CAJ?CE SI? CZ??CI OD WIBRACJI

Rafi a ty t?oka czasem nie masz od 125p? bo wibracje s? ale jak masz podk?adki spr?zynowe to nic si? nie powinno odkr?ca?, ewentualnie nakr?tki z wk?adk? albo locktite

Siostra
Krzysztof54 napisa?(a):

Siostra napisa?(a): ... nie zniech?cajcie si?, Junak b?dzie Was sprawdza? i eliminuje s?abszych psychicznie
ale jak ... czasmi dostanie buziaka w rur? wydechow? b?dzie s?u?y? d?ugo i bezawaryjnie !!!
Czarek.
Powiadasz Bracie? Grin

Siostro, podpisuj? si? wszystkimi ko?czynami pod radami Czarka !
A szczególnie ma racj? z tymi buziakami ....
To robi cuda, Siostro GrinGrinGrin
Pozdr

Ja Wam Panowie w sprawie Junaka ufam jak nikomu Smile Tak tylko Brata podpuszcza?am. Zaraz wydech zamówi?, co by by?o w co ca?owa? Wink

Siostra Wink

Tomek Sz
Tylko nie na mrozie!

Czarek
Zaraz wydech zamówi?, co by by?o w co ca?owa? Wink

Siostra Wink

Przecie? jest jaki? wydech przy Twoim .

Czarek.

rafi555
mprojekt, t?ok orygina? pierwszy szlif zreszt? mam zdj w galerii, podk?adki spr??ynowe te? nie daj? rady dzi? przetestuje locktite

Przejdź do forum:

18,276,184 unikalne wizyty